OM OSS


Vi är ett helt vanligt par som har drömmar som alla andra helt vanliga människor. 

Någonting fick oss att vakna upp en dag och förstå att allt inte bara kan handla om jobb och att lyckas i karriären utan vi behöver också mata själen och njuta av livet mycket mer än vad vi gjort. Vi ville hinna med så mycket, men dagarna bara gick och det livet vi blivit tilldelade får vi ju inte leva igen. Nu gick drömmarna över till planering och skillnaden är ju inte så stor, men pirret i magen infann sig. Ordet OM byttes ut till NÄR. Ett steg i taget, långsamt, långsamt men målet fanns i sikte.

Vi vill nu hjälpa dig som är hemmakär, men ändå bestämt dig för att du vill ha miljöombyte och få lite ljus och värme under årets mörkaste månader. 


Vi hjälper dig med hela köpeprocessen vid fastighetsköp, från att hitta sina kriterier för ett boende, till att lösa kontrakt med el- och vattenbolag samt försäkringar och banklån etc. Vi samarbetar med jurister och banker, så ni har inga kostnader med varken dessa frågor eller vår hjälp. Inga köpkrav eller förpliktelser. Hela bostadsmarknaden på Madeira har ni att välja på och ni har oss som exklusivt hjälper er igenom allt, steg för steg.

När ni äger en fastighet på Madeira, oavsett om ni köpt via oss eller annan aktör, så kan vi ta hand om ert boende när ni inte finns på plats. Vi kan även hjälpa er med finansiering, genom att hyra ut ert boende och ta hand om nyckelutlämning, städning och eventuella utryckningar.


Vi samarbetar med, samt publicerar er annons på en stor uthyrnings-plattform, där ni kommer att vara värd för ert egna boende. Oresten Rental Homes går in som medvärd och jobbar med prissättning dagligen, genom Revenue Management, där ni kan ha så mycket inblick ni vill. Vid varje ändring eller händelse  i er annons får ni ett mail och kan därmed, löpande, hålla er uppdaterade.